Άσχημα νέα για τον Πελέ

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας – Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή

Στο νοσοκομείο εισήχθη ξανά ο Πελέ, όπως μεταδίδει το ESPN.

Ο Πελέ επέστρεψε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει προγραμματίσει κάποια χημειοθεραπεία. Ο 81χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Σύμφωνα με τα μέλη του περιβάλλοντος του Πελέ, δεν απαιτείται εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας και βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των γιατρών.

Τον περασμένο χρόνο ο Πελέ είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με όγκο, ενώ προ δύο μηνών μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Pelé vem tratando três tumores (intestino, fígado e pulmão) e realiza sessões de quimioterapia periodicamente no Hospital Albert Einstein.

Fontes ouvidas pela reportagem da ESPN mostraram tranquilidade quanto à situação.#FutebolNaESPN pic.twitter.com/COXUOld1or

— ESPN Brasil (@ESPNBrasil) April 19, 2022


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.