Άγριο ξύλο με μπουνιές και καρέκλες στο γήπεδο σε ντέρμπι τοπικού στη Χαλκιδική [vid]

Στο ντέρμπι κορυφής στο τοπικό στη Χαλκιδική ανάμεσα σε Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών, παίχτηκε και… μποξ

Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες ‘άσχημων περιστατικών στα ελληνικά γήπεδα και η βία δε λέει να εξαλειφθεί! Στο ντέρμπι κορυφής στο τοπικό στη Χαλκιδική ανάμεσα σε Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών, παίχτηκε και… μποξ, με τις δύο ομάδες να πιάνονται στα χέρια.

Το γκολ του Μουρμούρη για λογαριασμό της Δόξας έδωσε αφορμή σε παίκτες και προπονητές να πιαστούν στα χέρια, κυρίως λόγω του τρόπου που το τέρμα πανηγυρίστηκε από τους φιλοξενούμενους.

Στο τραγικό περιστατικό δεν έμειναν αμέτοχοι και όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι, πετώντας φωτοβολίδες, αντικείμενα και πλαστικές καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και του διαιτητή να βοηθά για να σταματήσουν τα επεισόδια και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος η Δόξα που βρισκόταν έναν πόντο πίσω από τον Αστέρα κέρδισε με 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.