ΑΕΚ: Στο “OPAP Arena” o Πέτσας – Επιθεώρησε τα έργα κατασκευής του γηπέδου [pics]

ΑΕΚ: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “OPAP Arena” επισκέφτηκε σήμερα (7/6) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος και για θέματα αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “OPAP Arena” επισκέφτηκε σήμερα (7/6) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος και για θέματα αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έδειξε ενθουσιασμό από την εξέλιξη των έργων.

Κατά την παρουσία του στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο κ. Πέτσας ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους, θαύμασε τη θέα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και επίσης περιηγήθηκε στους εξωτερικούς χώρους και στο σημείο της υπογειοποίησης.

Τον υπουργό υποδέχθηκαν και συνόδευσαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο διευθυντής του γηπέδου, Κώστας Μανωλάς, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, κι ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Αναλυτικά το μήνυμα του Στέλιου Πέτσα στο Twitter

“Πρωινή επίσκεψη στο νέο, αλλά ιστορικά βαρύ, γήπεδο της AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος | Giannis Vouros . Το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ομβρίων και της προσβασιμότητας από το Άλσος και περιμετρικά του γηπέδου. Ενισχύουμε τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας!”

Στο νέο, αλλά ιστορικά βαρύ, γήπεδο της @AEK_FC_OFFICIAL , του οποίου ο περιβάλλων χώρος χρηματοδοτείται από το @ypesgr, με τον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας @GiannisVouros. Ενισχύουμε τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας! pic.twitter.com/OK86EJjZkF

— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) June 7, 2022

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ έγραφε τα εξής:

Το γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, επισκέφθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος και για θέματα αυτοδιοίκησης, κ. Stelios Petsas. Ο κ. Πέτσας ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου κι επιθεώρησε το σύνολο του περιβάλλοντα χώρου της OPAP Arena, αλλά και το χώρο της υπογειοποίησης. Τον υποδέχθηκαν και τον συνόδευσαν στη συνέχεια, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο διευθυντής του γηπέδου Κώστας Μανωλάς, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος κι ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Το γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, επισκέφθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος και για θέματα αυτοδιοίκησης, κ. @SteliosPetsashttps://t.co/o5ZgUJkK74#aekfc #aekfamily #ourhome #ourhistory #OpapArena #Neafiladelfia pic.twitter.com/lc5g7KUWqk

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) June 7, 2022

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.