ΑΕΚ: Στην Εισαγγελία Αθηνών η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ

ΑΕΚ: Τον πρώτο φάκελο με στοιχεία για τις καταγγελίες που είχε κάνει για το ελληνικό μπάσκετ κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών η ΚΑΕ ΑΕΚ

Τον πρώτο φάκελο με στοιχεία για τις καταγγελίες που είχε κάνει για το ελληνικό μπάσκετ κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών η ΚΑΕ ΑΕΚ. Τον φάκελο κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Αλέξης Αλεξίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έβγαλε αρκετές ανακοινώσεις μετά τις διαρροές περί απόρριψης του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022/23 κάνοντας λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ με αναφορές σε παράνομους στοιχηματισμούς, σε ύποπτες συνεργασίες μεταξύ ομάδων, παραγόντων και δημοσιογράφων, αλλά και καταχρηστική άσκηση καθηκόντων κάποιων μελών της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ».

Τον φάκελο κατέθεσε ο αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος με τα στοιχεία, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ή έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καθήκον απέναντι στο νόμο, παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη ό,τι γνωρίζουμε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταφερθούμε εναντίον οποιουδήποτε. Απλώς, όπως ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να προασπίζεται το δίκαιο και να διαφυλάττει την αλήθεια και να την αναδεικνύει, κάναμε αυτό που έπρεπε».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.