ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κούκλα παίκτρια του φετινού Survivor έκανε πλαστική στο….Τι άλλο θα δούμε!

Φέτος στο Survivor οι εξελίξεις και τα νέα είναι ραγδαία! Οι παίκτες και οι παίκτριες φροντίζουν να μας βομβαρδίζουν με αποκαλύψεις. Το κοινό τους αγαπάει και τους στηρίζει, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο Instagram οι ακόλουθοί τους αυξάνονται ραγδαία και χαίρονται όταν μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Έτσι στο παιχνίδι των ερωτήσεων ένας θαυμαστής ρώτησε την Ρία Κολοβού αν έχει κάνει πλαστική και τατουάζ. Εκείνη απάντησε πως δεν έχει κανένα τατουάζ πάνω της, αλλά έχει κάνει πλαστική στο σημείο της μύτης της.

Η Ρία Κολοβού είναι 30 ετών και κατάγεται από την Έδεσσα. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και λατρεύει την καθαριότητα.

Δείτε εδώ την συζήτηση:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου