Απίστευτο κόλπο για να μακρύνεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα-Πρέπει να το δοκιμάσεις!

μαλλια,μαλλια 2020,μαλλια για ραστα,μαλλιαρασ,μαλλιαρησ,μαλλια 2021,μαλλια για γαμο,μαλλια κουβαρια

Το να μην λούζεσαι τόσο συχνά βοηθάει τα μαλλιά σου να μακρύνουν; Επιτρέψτε μας να ξεμπερδέψουμε την αλήθεια από τις φήμες και να σας εξηγήσουμε τα πάντα!Μετά την μακρά καραντίνα, πολλοί έχουν δοκιμάσει τη « θεραπεία σμήγματος ». Η ιδέα είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να λερωθούν και να τα διατηρήσετε έτσι για λίγες μέρες……

Προφανώς περιορίζοντας το λούσιμο των μαλλιών σας μπορείτε να ενισχύσετε την ενυδάτωση τους.Αλλά για λίγο τώρα, κυκλοφόρησε μια άλλη φήμη σχετικά με τα οφέλη των βρώμικων μαλλιών. Ενώ το πλύσιμο των μαλλιών σας υπερβολικά συχνά, είναι γνωστό ότι βλάπτει τις ίνες των μαλλιών και τελικά εξασθενεί τα μαλλιά σας, επιτρέποντας στα μαλλιά σας να να διατηρήσουν για περισσότερο διάστημα το φυσικό τους Ph θα τα κάνει να μεγαλώσουν πιο εύκολα.

μαλλια,μαλλια 2020,μαλλια για ραστα,μαλλιαρασ,μαλλιαρησ,μαλλια 2021,μαλλια για γαμο,μαλλια κουβαρια

Θα μπορούσε τα βρώμικα μαλλιά να μεγαλώσουν γρηγορότερα;
Αυτή η τελευταία θεωρία προήλθε από το Refinery29,όταν μία από τους δημοσιογράφους άφησε άλουστα τα μαλλιά της για 10 ημέρες. Το αποτέλεσμα? Τα μαλλιά της φαίνεται να έχουν μεγαλώσει.Η υγεία και η ανάπτυξη των μαλλιών βελτιώνονται με λιγότερο νερό και λιγότερο πλύσιμο.Το συχνό πλύσιμο δεν επιτρέπει στα ξηρά μαλλιά να ενυδατωθούν από τα φυσικά έλαια και το τριχωτό της κεφαλής να επουλωθεί.

Αν και αυτά τα επιχειρήματα ισχύουν για την υγεία και την ενυδάτωση των μαλλιών, άλλοι κομμωτές που έδωσαν συνέντευξη είναι πιο σκεπτικοί για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα!
Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών.

1.Κόψτε τα μαλλιά σας τακτικά.
2.Διατηρήστε μια ισορροπημένη διατροφή, επειδή η υγιεινή στο εσωτερικό μπορεί επίσης να σας επηρεάσει και στο εξωτερικό.
3.Βελτιώστε τα συμπληρώματα διατροφής σας.
4.Χρησιμοποιήστε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη καθώς είναι πιο μαλακή και πιο απαλ’η για τις ίνες των μαλλιών σας.
5.Αποφύγετε τη χρήση πολλών προϊόντων στα μαλλιά σας.
6.Και τέλος, κάνετε τακτικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Είτε χωρίς προϊόντα είτε με λίγο καστορέλαιο (το οποίο είναι γνωστό ότι διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών), το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματός σας, η οποία επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν πιο γρήγορα στον θύλακα των μαλλιών. Ως αποτέλεσμα, ο βολβός των μαλλιών τρέφεται περισσότερο και τα μαλλιά σας μπορούν να μεγαλώσουν ευκολότερα.