Connect with us

FUNNY

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τοτός στα καλύτερά του! Απίστευτο γέλιο

Published

on

Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής…

Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής: «Αύριο το πρωί περιμένω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα». Στήνεται ο Τοτός στην πύλη από τις 6 τα ξημερώματα και περιμένει. Κατά τις 7:00 παίρνει τηλέφωνο στη πύλη ο διοικητής: «Τοτέ έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά» «Στις 8:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ μήπως έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι ακόμα κύριε διοικητά».

«Στις 9:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ δεν φάνηκε καθόλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά, τίποτα…» Κατά τις 10:00 φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη. Ο Τοτός κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι. «Εσύ είσαι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ρωτάει, «Ναι» λέει ο Πρόεδρος «Καλά μ@λάκ@ς είσαι;… Τρέχα και σε ψάχνει ο διοικητής απ’ τα ξημερώματα….!»

Ο μπαμπάς του Τοτού είχε τρελαθεί από τα ψέματα του γιου του και αγοράζει ένα…

Ο μπαμπάς του Τοτού είχε τρελαθεί από τα ψέματα του γιου του και αγοράζει ένα πανάκριβο ρομπότ της αλήθειας, που όταν έλεγες ψέματα σε χαστούκιζε. Μια μέρα, λοιπόν, ο Τοτός γυρίζει αργά στο σπίτι και ρωτάει ο πατέρας: «Τοτέ γιατί άργησες;» «Ένας φίλος μου τράκαρε με το ποδήλατο και πήγα στο νοσοκομείο να τον δω» λέει ο Τοτός. Το ρομπότ ενεργοποιήθηκε στο ψέμα, πήγε και του έριξε ένα χαστούκι. «Τοτέ μη λες ψέματα και πες μου γιατί άργησες;» επιμένει ο πατέρας.

«Ήμουν στο σπίτι του Γιαννάκη και διαβάζαμε» λέει ο Τοτός. Το ρομπότ ενεργοποιείται ξανά και πάει και ρίχνει και πάλι ένα χαστούκι στον Τοτό. «Τοτέ πες την αλήθεια;» ξαναλέει ο πατέρας. «Καλά, καλά, βλέπαμε μία…. τσόντα…» λέει ο Τοτός. «Ντροπή σου Τοτέ, εγώ στην ηλικία σου, ποτέ δεν έβλεπα ανήθικες ταινίες..» Ενεργοποιείται το ρομπότ και ρίχνει ένα χαστούκι στον πατέρα. Η μητέρα του Τοτού που τα παρακολουθούσε όλα αυτά, λέει ειρωνικά στον άντρα της: «Ε, βέβαια, τι περίμενες να κάνει!! Γιος σου είναι….» Γυρίζει το ρομπότ και ρίχνει και σ’ αυτήν ένα χαστούκι…

Η δασκάλα μαθαίνει καλούς τρόπους στην τάξη του Τοτού και ρωτάει…

Η δασκάλα μαθαίνει καλούς τρόπους στην τάξη του Τοτού και ρωτάει: «Ας υποθέσουμε πως κατουριέστε ενώ βρίσκεστε με μία κοπέλα σε δείπνο, πως μπορείτε να το πείτε ευγενικά;;;» «Θέλω να πάω να κατουρήσω» λέει ο Γιαννάκης. «Όχι, δεν είναι σωστό να το πεις μπροστά σε μία κοπέλα αν είστε σε δείπνο!!!» λέει η δασκάλα.

«Θα σπάσει η φούσκα μου..πηγαίνω στην τουαλέτα» πετιέται ο Γιωργάκης! «Δεν είναι τόσο ευγενικό…» του λέει η δασκάλα «…δεν πρέπει να αναφέρετε στο φαγητό κάποια λέξη που να προσδιορίζει τι θα κάνετε…στην τουαλέτα» «Θα της πω μονάχα: Πρέπει να πάω στην τουαλέτα…» λέει ο Κωστάκης. «Και πάλι αναφέρεται η λέξη τουαλέτα» τον διορθώνει η δασκάλα… «Εσύ πως θα το έλεγες Τοτέ;;» ρωτά η δασκάλα. «Θα της έλεγα: Πάω να χαιρετήσω ένα στενό φίλο μου που με καλεί αυτή τη στιγμή… τον οποίο θα έχεις τη χαρά να γνωρίσεις μόλις τελειώσουμε το δείπνο μας!!!»

Λέει ο παππούς στον Τοτό: «Θέλω να μου βρεις το μπλε χάπι οπωσδήποτε…..»

Λέει ο Παππούς στον Τοτό: «Θέλω να μου βρεις το μπλε χάπι οπωσδήποτε και εγώ για κάθε χάπι που θα μου φέρνεις, θα σου αφήνω στο πορτοφόλι σου κρυφά 50€!»

Κάνεις μια γύρα ο Τοτός στη γειτονιά και του φέρνει ένα μπλε χαπάκι. Την άλλη μέρα κοιτάει στο πορτοφόλι του και βρίσκει 350€. “Ο παππούς τα έχασε”, σκέφτηκε, “και δεν ξέρει τι κάνει”. Πάει λοιπόν, τον βρίσκει και του λέει: «Αφού είχαμε συμφωνήσει 50 ευρώ. Γιατί μου έβαλες 350 στο πορτοφόλι;» και ο παππούς του απαντάει: «Εγώ 50 έβαλα, τα υπόλοιπα τα έβαλε η γιαγιά σου!»

Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα κάνει διάφορες προσωπικές ερωτήσεις

Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα κάνει διάφορες προσωπικές ερωτήσεις στους μαθητές της για να τους γνωρίσει καλύτερα. «Για πες μας εσύ Γιωργάκη, τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου;» «Είναι αστυνομικός κυρία, βάζει τους κακούς στη φυλακή.» «Ωραία, εσένα Ελενίτσα;» «Εμένα ο πατέρας μου είναι δικηγόρος. Βοηθάει τους αθώους να μην μπουν στη φυλακή.»

«Τέλεια! Εσένα Τοτό τι δουλειά κάνει ο δικός σου;» «Ο δικός μου δουλεύει σε ένα κλάμπ. Χορεύει σε έναν στύλο και οι πελάτες του δίνουν χρήματα. Αν είναι και καλοί πελάτες μπορεί να μπει μαζί τους σε ένα δωμάτιο!» Η δασκάλα μένει άφωνη. Βγάζει τα υπόλοιπα παιδιά για διάλειμμα και λέει στον Τοτό: «Δεν το ήξερα ότι ο πατέρας σου κάνει τέτοια δουλειά…» «Συγνώμη κυρία! Στην πραγματικότητα είναι οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης αλλά δεν το λέμε…»

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και ο Τοτός λέει στη μαμά του…

Ο Τοτός όμως, ήξερε ότι αυτά που έγραψε δεν ήταν αλήθεια και πως τον Άγιο Βασίλη δεν μπορούσε να τον κοροϊδέψει. Έτσι έμεινε στο δωμάτιό του σκεφτικός για αρκετή ώρα. Όταν βγήκε είπε στη μαμά του ότι ήθελε να πάει στην εκκλησία για λίγο. Η μαμά σκέφτηκε ότι το «κόλπο» της έπιασε αφού είδε τον Τοτό να είναι σκεφτικός και μετανιωμένος. «Πήγαινε, αλλά να γυρίσεις γρήγορα» του είπε.

Ο Τοτός μπήκε στην εκκλησία της γειτονιάς, έριξε μια ματιά γύρω του, προχώρησε προς το ιερό και βρήκε μια εικόνα της Παναγίας. Την ξεκρέμασε, την έβαλε κάτω από το παλτό του κι έφυγε από την εκκλησία τρέχοντας. Μπήκε γρήγορα στο σπίτι του, χώθηκε στο δωμάτιό του, πήρε μολύβι και χαρτί και άρχισε να γράφει… «Θεέ, Έχω στα χέρια μου τη μάνα σου. Αν θέλεις να την ξαναδείς, πες στον Άι Βασίλη να μου φέρει ένα κόκκινο ποδήλατο με 24 ταχύτητες. Ξέρεις ποιος…»

Όταν ο Τοτός έμαθε πως όλοι οι επιχειρηματίες κρύβουν κάποιο μυστικό…

Όταν ο Τοτός έμαθε πως όλοι οι επιχειρηματίες κρύβουν και κάποιο μυστικό πηγαίνει στο μανάβικο της γειτονιάς του και φωνάζει: «Θέλω 50€ γιατί γνωρίζω όλη την αλήθεια!!!» «Άντε πάρε 5 φρούτα άμα θες και είμαστε εντάξει..» του λέει ο μανάβης. Παρακάτω μπαίνει σε ένα πολυκατάστημα και φωνάζει: «Θέλω 50€ γιατί γνωρίζω όλη την αλήθεια!!!» «Πάρε 5 σοκολάτες άμα θες και είμαστε εντάξει..» του λέει ο καταστηματάρχης.

Παρακάτω μπαίνει σε μία μπυραρία και φωνάζει: «Θέλω 50€ γιατί γνωρίζω όλη την αλήθεια!!!» «Έλα πάρε 5 μπύρες άμα θες και είμαστε εντάξει..» του λέει ο μπάρμαν. Χαρούμενος ο Τοτός, παίρνει τα πράγματα που μάζεψε και πάει στο πάρκο που ήταν η παρέα του. Στο δρόμο του ήταν μία εκκλησία οπότε από περιέργεια μπαίνει μέσα και φωνάζει… «Θέλω 50€ γιατί γνωρίζω όλη την αλήθεια!!!» Ένα βουητό ακούστηκε από την εκκλησία και ποδοβολητά, όταν άρχισαν να κυνηγάνε τον Τοτό ένας παπάς, δύο ψάλτες και τρεις καντηλανάφτες με 500€ στα χέρια.

Trending

© 2010-2021 - All rights reserved - NEOBLOGS.GR