ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ΚΑYΤH εξομολόγηση.Τρελό γέλιο!

Πάει ο τύπος σ’ένα ιερέα για να εξομολογηθεί. Του λέει ο ιερέας: “Πες μου, τέκνον μου, τι αμαpτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει;”. O τύπος αρχίζει να μιλά: “Πήγα μια μέρα στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς
μου, για να πάμε βόλτα. Αυτή όμως έλειπε. Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή στο σπίτι, μόνος εγώ, έγινε το κακό”………

“Μα παιδάκι μου, με τη μεγάλη αδελφή της αρραβωνιαστικιάς σου πήγες να το κάνεις;”. “Δεν ήταν μόνο αυτό”, συνεχίζει ο μεταμελημένος τύπος, που συνεχίζει ακάθεκτος, “την άλλη μέρα που πήγα ήταν εκεί η μικρή της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή, μόνος εγώ, δεν άργησε να γίνει το… κακό”. Ο πάτερ άκουγε και δεν πίστευε στ’ αυτιά του.

“Τέκνον μου, είναι βαριά τα κpίματά σου, αμφιβάλλω αν συγχωρεθούν”. Ο τύπος όμως δεν είχε τελειώσει: “Ξέρετε, πάτερ, κι άλλη μια φορά πήγα σπίτι και βρήκα μόνη τη μητέρα της. Τι να σας πω. Μόνος εγώ, μόνη αυτή, έγινε το κακό…”. Σε κάποια στιγμή ο τύπος σnκώνει το κεφάλι του, αλλά ο παπάς έχει γίνει “άφαντος”. Τον αναζητεί και τον βλέπει πίσω από κάτι κουρτίνες. “Γιατί, πάτερ, κρυφτήκατε εκεί πίσω;”, αναρωτιέται ο τύπος. Κι ο παπάς έντρομος: “Δεν καταλαβαίνεις; Μόνος εγώ, μόνος εσύ, άσε να μη γίνει τίποτα!”.

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.