Connect with us

MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η κατάληξη του Νικηφόρου-Άλλο ένα δράμα στην οικογένεια των Σεβαστών!

Published

on

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Δραματικό θα είναι το τέλος του τηλεοπτικού «Νικηφόρου» από τις Άγριες Μέλισσες. O Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά στο δεύτερο επεισόδιο, όπου κατέφθασε από το Παρίσι στο Διαφάνι προκειμένου να μείνει λίγες μέρες με την οικογένεια του και με αφορμή τον γάμο του Σέργιου με την Ελένη. Όμως ο θάνατος του αδελφού του, οι δύσκολες ώρες που περνούσε εκείνο το διάστημα η οικογένεια του και ο έρωτας του για την Ασημίνα, τον…. έκαναν να πάρει την απόφαση να μείνει μόνιμα πια στο Διαφάνι. Όλοι μιλούσαν για το πόσο καλός άνθρωποι είναι, για το πόσο διαφορετικός είναι από τους υπόλοιποι Σεβαστούς μεγαλωμένος με την Ανέτ στο Παρίσι κουβαλώντας σημαντικές αξίες που οι άλλοι Σεβαστοί ούτε κατά διάνοια είχαν. Πολέμησε και πάλεψε για να καταφέρει να παντρευτεί την Ασημίνα, η οικογένεια της οποίας ήταν ο νούμερο ένας εχθρός της δικής του.

Όμως το «καλό» αυτό παιδί σύντομα έδειξε την αδυναμία του και κοιμήθηκε με την αδελφή της με την οποία απέκτησαν τον μικρό Σέργιο. Ένα παιδί που πήρε η Ασημίνα και το μεγάλωσε σαν να το γέννησε η ίδια.

Ακόμα κι όταν η Ελένη παραδέχτηκε το έγκλημα τη$ για τον φόνο του Σέργιου, ο Νικηφόροι ήταν βρόχος δίπλα στην Ασημίνα πηγαίνοντα5 ξανά κόντρα στη δική του οικογένεια, ενώ ο ίδιος ήταν εκείνοι που αποφάσισε να τιμωρήσει τον πατέρα του με το να τον καταδώσει για τις παρανομίες που έκανε με τη βιομηχανική ζώνη.

Ο Δούκας το σκάει και ζει σαν φυγάς για έξι χρόνια μακριά από το Διαφάνι, ενώ ο Νικηφόρος αναλαμβάνει τα ηνία της οικογενειακής περιουσίας. Και έχοντας την εξουσία στα χέρια του, έδειξε και τον πραγματικό του χαρακτήρα, αυτόν του αδίστακτου.

Όπως του είχε πει κάποτε ο Μελέτης στα πρώτα επεισόδια της σειράς; «Στα μάτια σου βλέπω τον Δούκα! Μην πιστεύεις ότι είσαι διαφορετικός από εκείνον».

Και ο Νικηφόρος απόδειξε πως παρά την φαινομενικά καλή εικόνα που βγάζει προς τα έξω. όταν θυμώνει και δεν του κάνουν το χατίρι μπορεί να γίνει χειρότερος και οπό τον Δούκα!

Η αρχή του τέλους για τον Νικηφόρο ξεκίνησε απ’ όταν ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής περιουσίας με τις ευλογίες του Δούκα! Δεν ήξερε όμως πως όλο αυτό ήταν μία καλοστημένη παγίδα του πατέρα του για να τον ξεσκεπάσει μια και πάντα βαθιά μέσα του πίστευε πως ο μικρός του γιους ήταν εκείνος που τον πρόδωσε.
Παράλληλα ο Νικηφόρος πάλευε μέσα σε όλα να κερδίσει ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γυναίκας του, η οποία δεν συγχώρησε το παραστράτημα του με την αδελφή της, όσο και αν προσποιούνταν πως έχει ξεχάσει!

Εκείνη όχι μόνο δεν ξέχασε, αλλά όταν της δόθηκε η ευκαιρία τον «τιμώρησε» με το ίδιο νόμισμα! Δηλαδή τον απάτησε με τον Μπάμπη.

Εκεί ο Νικηφόρος έδειξε ξανά το αδίστακτο πρόσωπο του και πως μέσα στο αίμα του κυλάει αίμα Σεβαστού καθώς με όπλο απείλησε τον νεαρό να μείνει μακριά από τη γυναίκα του.

Και παρά τις προειδοποιήσεις εκείνου ότι ο Νικηφόρος είναι επικίνδυνος η Ασημίνα αναγκάζεται να τον ακολουθήσει για να αποφύγει τα χειρότερα.

Και εκεί που η οικογένεια φεύγει στο Παρίσι, οι απειλές της Δρόσως αναγκάζουν την Ασημίνα να παραδεχτεί στον άνδρα της πως και οι τρεις αδελφές σκότωσαν τον αδελφό του.

Εκεί ο Νικηφόρος δείχνει και πάλι το πόσο αδίστακτος είναι και αρπάζει το παιδί, γυρίζει στην Ελλάδα και κινεί όλες τις διαδικασίες για να πάρει την πλήρη επιμέλεια του Σέργιου, αλλά και να βγάλει για πάντα έξω οπό τη ζωή του παιδιού την Ασημίνα, παρά τις αντιρρήσεις όλων.

Τότε η Ασημίνα και η Δρόσω αποφασίζουν να κάνουν κοινή αγωγή γιο να διεκδικήσουν το παιδί.

Ο Νικηφόρος το μαθαίνει και πάνω στον θυμό του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο στον Κωνσταντή.

Ο Νικηφόρος μετά τις τελευταίες εξελίξεις θέλει να δώσει όλη του την ενέργεια στην υπόθεση της επιμέλειας του μικρού και γι’ αυτό αποφασίζει να μην ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό.
Γεγονός που κάνει έξαλλα τα υπόλοιπα μέλη: «εξαιτίας σου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και τώρα μας κρεμάς», του λένε, αλλά εκείνος δεν νοιάζεται.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον συνετίσει:

«Σε εμπιστευτήκαμε αν και είχα ενδοιασμούς γιατί όπως και να έχει είσαι γιος του Δούκα! Και τελικά δεν έπεσα έξω! Κοίτα να μας γλιτώσεις από αυτή την κατάσταση που μας έμπλεξες, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω», λέει δίνοντας τελεσίγραφο στον ανιψιό του.

Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους, ενώ ο Νικηφόρος ανατρέπει τα πάντα όταν υπερασπίζεται για πρώτη φορά τις θέσεις του πατέρα του! Τότε ο Μιλτιάδης οργισμένος με την στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα το ένοχο μυστικό του γιου του:

«Χαίρεσαι Δούκα ότι ο Νικηφόρος πήρε το μέρος σου, αλλά δεν υπολόγισες ότι δημιούργησες έναν νέο Δούκα! Ξέρεις ποιος ήταν αυτός που σε πρόδωσε πριν από έξι χρόνια; Ο γιος σου ήταν! Ο Νικηφόρος ήταν αυτός που σε κατέδωσε για τις παρανομίες με τη βιομηχανική ζώνη», του λέει και ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε ο Μιλτιάδης.

Παράλληλα η συμπεριφορά του Νικηφόρου το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και σε ανθρώπους που πάντα τον στήριζαν, αφού το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον μικρό Σέργιο ως όπλο κατά της Ασημίνας προκαλεί αποστροφή και όλοι είναι εναντίον του σ’ αυτό! Κυρίως για την ψυχολογία του μικρού που καθημερινά βυθίζεται στην κατάθλιψη όλο και περισσότερο!

Στο μεταξύ, η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία την μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όπως όρισε το δικαστήριο! Δεν υπολογίζουν όμως τα σχέδια του Νικηφόρου που παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει το παιδί να επισκεφτεί τη μητέρα του.

Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών και ο καβγάς ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν αργεί να ξεσπάσει και οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν για να τους σταματήσουν.

Η κόντρα ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα για την επιμέλεια του Σέργιου θα φτάσει στα άκρα.
Εκείνος βλέποντας την εν διαστάσει γυναίκα του να μην εγκαταλείπει τις προσπάθειες, αποφασίζει να την καταδώσει στην αστυνομία μαζί με τις αδελφές της για τον φόνο του Σέργιου!

Ωστόσο, ενώ κινδυνεύουν να μπουν στη φυλακή, όπως θα τους πει και ο δικηγόρος τους. δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί γιατί θα μάθουν για το φόνο του πατέρα τους. θα ακουστούν και θα αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες για ένοχα μυστικά που μέχρι τώρα ήταν καλά κρυμμένα.

Εκεί που οι αδελφές Σταμίρη κινδυνεύουν να βρεθούν στο εδώλιο υπόλογες για τον φόνο, ξαφνικά άλλα εγκλήματα θα βγουν στο φως. Και όχι μόνο αυτό αλλά Ασημίνα και Δρόσω θα κερδίσουν και την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, ενώ η Ασημίνα θα πάρει και διαζύγιο από τον Νικηφόρο (εκεί θα ανοίξει και ρ δρόμος για Δρόσω και Κωνσταντή να παντρευτούν).

Ο Νικηφόρος, όπως αναφέρει το Tv24, βλέπει τον κόσμο του να καταρρέει και μαζί με όλα αυτά ο Δούκας τον τιμωρεί σκληρά για την προδοσία του και τον αφήνει χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Ο άλλοτε αγαπητός σε όλους Νικηφόρος έχει γίνει πια ο πιο μισητός και η μόνη που στέκει ακόμα στο πλευρό του είναι η Μυρσίνη, η οποία τον βοηθά κρυφά να ορθοποδήσει ξανά, αναλογιζόμενος τα λάθη που έκανε και όσα δεν εκτίμησε σωστά.

 

Trending