Connect with us

MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα-Επιτέλους δικαίωση για την Ελένη!

Published

on

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις νέες περιπέτειες στις οποίες βάζει τους ήρωες του σίριαλ. Αυτή τη φορά θα αφιερωθούμε στην οριστική τιμωρία ενός όχι και τόσο αγαπητού, μάλλον μισητού θα λέγαμε χαρακτήρα της σειράς που έχει φέρει πολλά δεινά στο χωριό με τον ερχομό του.

Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών αλλά μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη. Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός, φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο… και στης Ελένης.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα… Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης για όσα πέρασε στη φυλακή της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της προς έκπληξη όλων. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;

Η Ουρανία παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της. Ο Δούκας ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου θα βρεθεί μπροστά στο Θέμελη… Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης.

Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό spoiler που θα ταράξει συθέμελα το Διαφάνι-Θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις νέες περιπέτειες στις οποίες βάζει τους ήρωες του σίριαλ. Αυτή τη φορά θα αφιερωθούμε στην προέλευση και την καταγωγή ενός όχι και τόσο αγαπητού, μάλλον μισητού θα λέγαμε χαρακτήρα της σειράς που έχει φέρει πολλά δεινά στο χωριό με τον ερχομό του.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πέρα από τον ξακουστό Βόσκαρη, τον διοικητή των φυλακών όπου βρισκόταν η Ελένη και τώρα διοικητή του τμήματος στο Διαφάνι. Ο Βόσκαρης είναι ο μόνος άνθρωπος που κοντράρει και πιέζει στα ίσα τον Δούκα και την οικογένεια των Σεβαστών. Ο πρώτος λόγος που όλοι γνωρίζουμε είναι η φιλία που είχε με το Σέργιο και ότι μεγάλωσε στο σπίτι των Σεβαστών, όπως επίσης ότι γνωρίζει για την ανάμειξη του Σέργιου στο φόνο του Σταμίρη.

Ένας ακόμα λόγος όμως που θα ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς και θα μας αφήσει άφωνους, είναι πως ο Βόσκαρης έχει και συγγένεια με τους Σεβαστούς. Για να  μην πολυλογούμε ο Βόσκαρης είναι εξώγαμο παιδί του πατέρα Σεβαστού και μίας υπηρέτριας του σπιτιού της Ελένης.

Ο σύζυγος της Ελένης ήταν μέθυσος και βίαιος με αποτέλεσμα μόλις έμαθε για την παράνομη σχέση της με τον Σεβαστό πήγε να την χτυπήσει, εκείνη με σκοπό να σώσει τη ζωή της και του παιδιού της τον σκότωσε. Έτσι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στη φυλακή, αλλά πριν ξεψυχήσει ζήτησε από τον Σεβαστό να αναλάβει την ανατροφή του γιού τους και να τον πάρει από το ορφανοτροφείο.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν μας περιμένουν συνταρακτικές σκηνές και αποκαλύψεις και ο Βόσκαρης σίγουρα θα ανακατευτεί και άλλο στη ζωή των Σεβαστών, ζητώντας και την περιουσία που του αναλογεί…

 

Trending