Connect with us

MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Διαζύγιο για Δούκα και Μυρσίνη-Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου που έφερε την οριστική ρήξη!

Published

on

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στο Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους. Ο Νικηφόρος φέρνει μια σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη προς υπογραφή.

Τα μέλη του συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου που υπογράφει τη συμφωνία παρά τις αντιρρήσεις τους. Το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνη πέφτει σα βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Όλοι προσπαθούν να μάθουν το λόγο και ν’ αποτρέψουν το Δούκα που είναι ανένδοτος. Θα ενώσει το ζευγάρι και πάλι η απειλή του Βόσκαρη;

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει το Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με το Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη προκαλώντας αναταραχή. Όλο το χωριό είναι απέναντι στο Βόσκαρη που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου.

Ο Θέμελης καταρρακώνει άλλη μια φορά τον Μελέτη υπονοώντας πως η Δόμνα τον χρησιμοποιεί. Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να δει το Σέργιο, ενώ η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα ξαναβρεί με τον άντρα της. Πώς θ’ αντιδράσει εκείνος απέναντι στο Βόσκαρη;

Άγριες Μέλισσες mega spoiler: Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί-Ποια γυναίκα τον οδηγεί σε αυτή τη έσχατη πράξη!

Μεγάλες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια, με πρωταγωνιστή τον Βόσκαρη, ο οποίος οδηγείται σε δίκη. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη κάνει επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα για την κακοποίηση που υπέστη στις φυλακές Θεσσαλίας από τον Βόσκαρη. Εκείνος, βέβαια, αρνείται τα πάντα κι έτσι δεν προφυλακίζεται.

Η Λενιώ θέλει με κάθε τρόπο να τιμωρηθεί ο Μάνος. Η σκέψη αυτή για εκείνην έχει γίνει αυτοσκοπός. Στο πλευρό της ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος τη βοηθά να βρει νέες συμμάχους. Και όμως, τα στόματα ανοίγουν, οι κατηγορίες πληθαίνουν και ο πρώην διευθυντής των φυλακών νιώθει μια ασφυκτική πίεση.Οι κάτοικοι έκπληκτοι με την αυτοκτονία του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Η Σοφούλα δίνει τη χαριστική βολή

Η μόνη που δεν δείχνει να μην πείθεται ήταν η Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου). Η επίσημη αγαπημένη του Βόσκαρη τον στηρίζει, τον πιστεύει, τον αγαπά. Ώσπου όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, φτάνει η μέρα που ο κόσμος που έχει ονειρευτεί γύρω από εκείνη και το Μάνο της καταρρέει.

Το γλυκό κορίτσι της Παγώνας και του Περικλή Τόλλια ζει εφιαλτικές στιγμές και βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό. Και δεν είναι μία φορά είναι πολλές, όσο και τα δάκρυα της Σοφούλας, που διαπιστώνει ότι η αγάπη που της υποσχέθηκε ο Βόσκαρης είναι ένα ψέμα.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Η ώρα της νέμεσις έφθασε για τον διοικητή της χωροφυλακής. Όταν θα ξαναπεράσει τις πύλες των φυλακών δεν θα φορά τη στολή του διευθυντή των φυλακών. Ο θύτης τιμωρείται, τα θύματα μίλησαν και της φυλακής τα σίδερα τον περιμένουν.

Η αυτοκτονία του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες

Η ώρα της αναμέτρησης με όλα όσα έχει προκαλέσει φθάνει. Ο Βόσκαρης δεν αντέχει άλλο. Το κελί για εκείνον δείχνει με κόλαση. Πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι ούτε για την Ελένη. Δεν μπορεί να εκβιάσει, να απειλήσει, να επιτεθεί. Μένει μόνο ν’ αναμετρηθεί με το εγώ του και αρχίζει να σκέφτεται τον θάνατο.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Trending