ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ η Δήμητρα Βαμβακούση- Πού είναι η μικρή παίκτρια του Survivor 3; Δείτε εδώ!

Ξεχώρισε όσο καμιά σχεδόν στο φετινό Survivor Ελλάδας- Τουρκίας και σκλάβωσε τις καρδιές του ελληνικού και τουρκικού κοινού, από την αρχή σχεδόν. Ήταν γρήγορη, σβέλτη, δυναμική, παθιασμένη, εύστοχη και κυρίως αποφασισμένη να τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα στους στίβους μάχης. Έχει σίγουρα σαγηνεύσει….

άντρες και γυναίκες, παιδιά και μεγάλους. Το Instagram έχει κατακλυστεί από fanpages στο όνομά της, όπου καθημερινά δηλώνουν την αγάπη και τη στήριξη στο πρόσωπό της. Φυσικά μιλάμε για την Δήμητρα Βαμβακούση, την μικρή της ελληνικής ομάδας.

Η ίδια όμως, παρά την φρενίτιδα που επικρατεί για χάρη της, έχει απομακρυνθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραμένει πιστή στις σκληρές προπονήσεις της και στους στόχους που έχει θέσει. Έτσι αντί να χαίρεται την δημοτικότητα που απέκτησε μετά το ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη επιλέγει την σκληρή δουλειά και την προσήλωση.

Μπράβο της!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου