Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που οι άντρες θέλουν τις γυναίκες με πιασίματα!

γυναικες με καμπυλες,plus size μοντελα,φλερτ

Στην κοινωνία μας, η τάση που είναι γνωστή ως body positive είναι πολύ δημοφιλής τώρα. Όπως γνωρίζετε, τα πολύ καιρό κοκαλιάρικα supermodels ήταν στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας, οπότε η άμεση αλλαγή σε απόλυτα αντίθετες τάσεις προκάλεσε ευρεία απήχηση στο κοινό. Αργότερα, το φαινόμενο έγινε πιο…….

διαδεδομένο και η εμφάνιση των γυναικών, των οποίων οι μορφές απέχουν πολύ από τα πρότυπα πρότυπα στο εξώφυλλο των περιοδικών μόδας είναι μια ακόμη συνέπεια αυτού. Τέτοια διάσημα μοντέλα plus-size όπως η Tess Holliday και η Ashley Graham έχουν αλλάξει για πάντα την έννοια της ομορφιάς και έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να είναι περήφανες για το μη ιδανικό σώμα τους.

Αυτή η τάση χώρισε τον κόσμο σε 2 μέρη: εκείνους που υποστήριξαν αυτό το κίνημα και τους μίσους που αντιτάχθηκαν. Σήμερα, θα αφήσω την κοινή γνώμη στην άκρη και θα πω ότι οι γυναίκες συν μέγεθος είναι όμορφα πλάσματα που δεν διαφέρουν από αυτά που ονομάζονται κορυφαία μοντέλα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το υπερβολικό βάρος είναι εμπόδιο στην προσωπική ευτυχία και περνούν όλη τη ζωή τους ακολουθώντας δίαιτες. Στην πραγματικότητα, οι άνδρες συχνά επιλέγουν μεγάλες όμορφες γυναίκες για ισχυρές μακροχρόνιες σχέσεις και έχω 3 αντικειμενικά επιχειρήματα για να το αποδείξω. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε τις λεπτομέρειες.

# 1 Είναι σίγουρες

Το κύριο χαρακτηριστικό των γυναικών με καμπύλες είναι ότι λατρεύουν αυτές τις καμπύλες και είναι περήφανες για το σώμα τους. Το γεγονός είναι ότι, κατά κανόνα, αυτά τα κορίτσια υφίστανται συναισθηματική βία από άλλα παιδιά στην παιδική ηλικία. Αυτές είναι οι προκλήσεις που τις καθιστούν τόσο ξεχωριστές. Αντιμετωπίζοντας τέτοια προβλήματα, άρχισαν να συνειδητοποιούν τη δική τους αποκλειστικότητα και σεξουαλικότητα.

# 2 Είναι πιο θερμές

Είναι όλα σχετικά με όλες αυτές τις καμπύλες που είναι τόσο ελκuστικές σε τόσους πολλούς άντρες. Δεν έχουμε τίποτα λιγότερο ενάντια στις κοκαλιάρικες γυναίκες, είναι πραγματικά σέχι.

# 3 Έχουν θελκτiκές καμπύλες

Όταν οι επιστήμονες έκαναν την έρευνα για να ανακαλύψουν ποιο μέρος του γυναικείου σώματος οι άντρες βρήκαν πιο ελκυστικό, οι γλουτοί πήραν την πρώτη θέση. Όταν μια γυναίκα με καμπύλες φορά κολάν, είναι απλώς αδύνατο να μην εpωτευτεί μαζί της.

 

Διαβάστε περισσότερα
Back to Top