Αυτά είναι τα 8 θέματα που δεν πρέπει να συζητήσεις ποτέ με έναν άντρα-Κορίτσια δώστε προσοχή!

Ποια θέματα προτιμούν οι άντρες να μην αναφέρουν στη συνομιλία τους με τις κυρίες; Το άρθρο απαριθμεί απλούς κανόνες επικοινωνίας με έναν άνδρα. Οι γυναίκες λατρεύουν πολύ τη συζήτηση. Ειδικά με τους άνδρες. Ωστόσο, εάν είναι απολύτως ειλικρινείς, μερικές φορές είναι καλύτερο να σταματήσετε……

Πώς να καταλάβετε πότε είναι καλύτερο να χαμογελάσετε και να μείνετε σιωπηλές; Ποια θέματα δεν πρέπει να συζητηθούν σε μια συνομιλία με ισχυρότερο το σ@ξ; Οι ειδικοί αποφάσισαν να το συζητήσουν με άντρες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο κοινές ιδέες.

Όμορφες κυρίες, ακολουθήστε μερικούς απλούς κανόνες και θα έχετε όλες τις πιθανότητες να γίνετε ένα τέλειο ζευγάρι. Θα σας βοηθήσουν να μην καταστρέψετε την καλή σας σχέση και να είστε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Υπάρχουν οκτώ βασικοί κανόνες, εδώ είστε:

Πίστωση: Freepik

# 1. Μην μιλάτε για τους πρώην φίλους σας. Υπέροχα κορίτσια, απλώς πιστέψτε ότι για την ευημερία της οικογένειάς σας θα είναι πολύ καλύτερο εάν το θέμα για τους πρώην φίλους θα παραμείνει άγνωστο. Παρακαλώ, ας μην έχουμε οικείες λεπτομέρειες. Αν δεν σεβαστείτε τα προηγούμενα, τότε ένας άντρας μπορεί να έχει πολλές εύλογες ερωτήσεις ταυτόχρονα: “Γιατί τήσουν μαζί του, αν είναι τόσο κακός; Θα πείτε το ίδιο για μένα αν χωριστούμε;” Ή ακόμα χειρότερα: “Ίσως ο πρώην φίλος είχε δίκιο που σε άφησε;”.

Εάν αρχίσετε να λέτε για τον πρώην άντρα πολύ καλά πράγματα, μπορεί να προκαλέσει υποψία ότι εξακολουθείτε να το σκέφτεστε. Θυμηθείτε τι νιώθετε όταν ο φίλος σας αναφέρει τις πρώην φίλες του.

Πίστωση: Freepik

# 2. Μην προσπαθήσετε να είστε έξυπνες, όταν δεν καταλαβαίνετε το θέμα. Μην συμπεριφέρεστε αλαζονικά στην επικοινωνία με τους άνδρες. Γενικά, μην θεωρείτε τον εαυτό σας καλύτερο ή πιο ενδιαφέρον από τους άλλους, ανεξάρτητα από το φύλο τους. Ιδιαίτερα κωμική εμφάνιση, όταν ένα κορίτσι δεν καταλαβαίνει πραγματικά κάτι, αλλά διαφωνεί για αυτό. Αυτή είναι μια σκόπιμα αποτυχημένη τακτική. Ακόμα στους άνδρες δεν τους αρέσει πολύ όταν μια κυρία προτρέπει να συζητήσει ένα θέμα στο οποίο ο ίδιος ο άνδρας δεν είναι πολύ δυνατός.

Ειδικά όταν ο άντρας κατέστησε σαφές ότι δεν πρέπει να το συζητήσουμε περαιτέρω, αλλά μια γυναίκα δεν σταματά και πιέζει. Ένας άντρας πρέπει να αισθάνεται καλά, και οι ίδιες οι κυρίες, χωρίς να το συνειδητοποιούν, μπορούν μερικές φορές να βάλουν τον φίλο σε μια αδέξια θέση.

Παρεμπιπτόντως, στο ερώτημα μιας ενοχλητικής κατάστασης: μην ρωτάς τον άντρα πόσα κερδίζει. Ειδικά αν μια γυναίκα κερδίζει περισσότερα και με κάθε τρόπο θέλει να τονίσει αυτό. Αυτή η πρόσθετη γνώση δεν θα βοηθήσει κανέναν, δεν θα σας επαινέσει για άλλη μια φορά, θα προκαλέσει σύγχυση μόνο στην ήδη εύθραυστη σχέση σας. Προσοχή, το ερώτημα: γιατί χρειάζεστε επιπλέον προβλήματα στη σχέση σας;

Πίστωση: Freepik

# 3. Μην είστε ενθουσιασμένοι με άλλους άντρες παρουσία του άνδρα σας. Όχι, το να θαυμάζεις τους άλλους άνδρες και τα ταλέντα τους είναι πολύ φυσικό, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό επιδεικτικά στην επικοινωνία με τον άντρα σου. Ο σύντροφός σας θα αισθανθεί αμέσως ότι θαυμάζετε κάποιον περισσότερο από αυτόν και μπορεί ακόμη και να σκεφτεί ότι τον συγκρίνετε με κάποιον που δεν είναι υπέρ του. Σε κανέναν δεν αρέσει συγκρίσεις.

# 4. Η οικογένειά του είναι ταμπού. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιλάτε αρνητικά για τους φίλους και τους στενούς ανθρώπους του, ειδικά για τη μητέρα του. Μην πείτε στον άντρα σας ότι όλοι οι φίλοι του είναι τρομερά βαρετοί. Είναι εξαιρετικά λεπτό να σχολιάζετε την εμφάνιση του συντρόφου σας, ειδικά αν νομίζετε ότι πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές. Θυμηθείτε πόσο επώδυνο αντιλαμβάνεστε την κριτική στη διεύθυνσή σας. Αυτό αφορά επίσης τα χόμπι του. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι απλώς χάνει χρόνο, να είστε σιωπηλοί.

# 5. Μην μιλάτε με υποδείξεις. Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν υποδείξεις. Επιπλέον, οι άνδρες δεν φοβούνται από την έλλειψη λογικής και σκοπιμότητας στη συζήτηση. Κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Είναι σημαντικό να μιλήσετε για αυτό που θέλετε, όχι για αυτό που δεν θέλετε.

Πίστωση: Freepik

# 6. Αφήστε λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται να πείτε στον άντρα πόσο συχνά κάνετε αποτρίχωση, κάνετε ένεση Botox ή συμβουλευτείτε έναν κοσμητολόγο. Θα πρέπει να αφήσετε θέματα υγείας και υγιεινής για πολύ ιδιωτικές συνομιλίες με τους φίλους σας. Όσο λιγότερο ξέρει τόσο καλύτερα κοιμάται.

# 7. Η δημόσια ταπείνωση είναι κακή. Στους άνδρες δεν τους αρέσει να γελοιοποιούνται από τις γυναίκες τους στο δημόσιο χώρο. Γενικά, σε καμία περίπτωση. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που τους εκπροσωπούν δημόσια σαν βασιλιάδες. Οι άντρες είναι πολύ εύθραυστα και ευάλωτα όντα.

# 8. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. Να θυμάστε πάντα αυτό και να χαμογελάτε.

Πίστωση: Freepik
Διαβάστε περισσότερα
Back to Top