Connect with us

LIFE

Αυτά είναι τα 6 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στις σχέσεις!

Published

on

σχεση,σχεση εξ αποστασεωσ,σχεση ονειροκριτησ,σχεση με διαφορα ηλικιασ,σχεση δασκαλου μαθητη εκθεση γ λυκειου,σχεση με μικροτερο,σχεση τουνη,σχεση τεχνολογιασ και επιστημησ

Οι γυναίκες είναι καταπληκτικές με μερικές από τις ιδιότητές τους. Για παράδειγμα, κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα όλη την ώρα και να περιμένει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο εκπαίδευσης. Πώς να βγείτε από αυτόν τον φαύλο κύκλο; Λόγω τέτοιων ενεργειών, οι γυναίκες έχουν συχνά προβλήματα στη σχέση τους.

Η συμπεριφορά του συντρόφου είναι μια αντίδραση στις πράξεις σας, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Εάν θέλετε να είστε ευτυχείς , θα πρέπει να αλλάξετε κάποια οικεία πράγματα στα οποία δεν αποδίδετε σημασία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς έχουν τις θλιβερές συνέπειές τους! Η ψυχολογία της σχέσης μεταξύ των φύλων είναι πάντα γεμάτη με διάφορα προβλήματα και συναισθηματικές εμπειρίες. Μερικοί το χρειάζονται όπως τον αέρα. Ωστόσο, όλα αυτά φέρνουν μόνο περιττή ταλαιπωρία στα περισσότερα ζευγάρια. Ας δούμε 6 πιο κοινά σφάλματα που κάνουν οι γυναίκες στη σχέση τους:

# 1. Ένα μακρύ παιχνίδι ενδοσκόπησης. Στα φόρουμ των γυναικών, μπορείτε συχνά να διαβάσετε ότι ένας άντρας είναι κυνηγός και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει πάντα να είναι λίγο απρόσιτη: η γρήγορη εξαγωγή δεν είναι τόσο επιθυμητή και ενδιαφέρουσα. Με τη σειρά τους, πολλοί άνδρες υπενθυμίζουν ότι δεν είναι κυνηγοί, αλλά απλοί άνθρωποι που έχουν επίσης συγκροτήματα, φόβους και εμπειρίες. Μερικές φορές δεν είναι τόσο απλό για έναν άντρα να κάνει το πρώτο βήμα όπως φαίνεται. Για έναν άνδρα (ειδικά σε πρώιμο στάδιο) είναι εξαιρετικά σημαντικό να αισθανθείτε αμοιβαίο ενδιαφέρον από τη γυναίκα. Μόνο λίγοι άνδρες είναι έτοιμοι να χτυπήσουν τις κλειστές πόρτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και περιμένουν επίμονα έως ότου το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει τελικά απαντήσει τουλάχιστον με κάποιο είδος αμοιβαιότητας. Γυναίκες, αν σας αρέσει πραγματικά κάποιος – μην φοβάστε να το δείξετε, προσπαθήστε να αναλάβετε την πρωτοβουλία. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε.

# 2. Έλλειψη πίστης στην ομορφιά του. Υπάρχουν πολλά όμορφα κορίτσια που δεν είναι σίγουρα για τον εαυτό τους. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι έχουν συνηθίσει να συγκρίνονται με φωτογραφικά μοντέλα σε γυαλιστερά εξώφυλλα και φίλους από κοινωνικά δίκτυα, όπου είναι συνηθισμένο να επιδεικνύουν επιτεύγματα και να μην διαφημίζουν αποτυχίες. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν πολύ ελκυστικά άτομα που αγαπούν τον εαυτό τους τόσο πολύ που κάνουν όλους γύρω τους να πιστεύουν στη δική τους ελκυστικότητα. Σε σχέση με τους άνδρες, λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μεταδίδετε . Δεν μπορείτε να συμμετέχετε συνεχώς σε δημόσια αυτο-σήμανση και να μιλάτε με άντρες μόνο για τις αδυναμίες και τα σύμπλοκά σας: αργά ή γρήγορα θα πιστέψουν τα λόγια σας.

# 3. Επιθυμία να διαλυθεί εντελώς σε έναν άνδρα. Μερικές κυρίες κυριολεκτικά είναι εμμονή με τους άντρες και τα ενδιαφέροντά τους. Είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε 24 ώρες μαζί για μια τέτοια γυναίκα και η ύπαρξη χωρίς έναν νεαρό άνδρα αποδεικνύεται αφόρητη. Οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το φύλο, θέλουν να δουν έναν ίσο σύντροφο με τις δικές τους απόψεις και θέσεις ζωής. Είχες ζωή πριν συναντήσεις τον σύντροφό σου; Μην το ξεχνάτε: γνωρίστε τους φίλους σας και θυμηθείτε τα χόμπι σας Οι άνδρες εκτιμούν την πρωτοβουλία των γυναικών . Μην διστάσετε να προσφέρετε κάτι στον σύντροφό σας.

# 4. Εστιάστε στον εαυτό σας και στην καριέρα σας. Φαίνεται ότι αυτό το σφάλμα διαπράττεται συχνά από άντρες. Ωστόσο, όπως δείχνει η πρακτική, οι γυναίκες που δεν περιορίζονται στο ρόλο των νοικοκυρών, μπαίνουν σε αυτήν την παγίδα πολύ συχνά. Φιλοδοξίες σταδιοδρομίας, πλούσια δημιουργική ζωή, συνάντηση με φίλους – μπορεί να υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να μην εμφανίζονται στο σπίτι και να μην περνούν χρόνο με τον αγαπημένο άνθρωπο. Όλοι θέλουμε να ενδιαφερόμαστε και να εκτιμούμε. Φυσικά, η ζωή σου είναι καλή. Ωστόσο, απαιτείται ένα μέτρο εδώ: συχνά τέτοιες εμμονές δεν επιτρέπουν σε πολλές γυναίκες να οικοδομήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση.

# 5. Σιωπηλός. Οποιαδήποτε, ακόμη και η μεγαλύτερη σχέση μπορεί να χαλάσει εάν δεν υπάρχει κανονική επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Οι συγκρούσεις και οι παρεξηγήσεις σε μια σχέση αποτελούν φυσικό μέρος της ζωής μας. Όπως δείχνει η πρακτική, είναι καλύτερα να μην αποφεύγετε τις συγκρούσεις, αλλά να προσπαθείτε να τις επιλύσετε. Το κύριο πράγμα είναι να επιτρέψουμε και στις δύο πλευρές να μιλήσουν και να ακουστούν.

# 6. Ιστορίες για προηγούμενες σχέσεις. Μερικές φορές οι γυναίκες αρχίζουν να μιλούν για τις προηγούμενες σχέσεις τους και όχι για σύγκριση με τους σημερινούς άνδρες. Ωστόσο, ο άνθρωπος μπορεί να αρχίσει τα πάντα για τον εαυτό του. Αυτή η αμηχανία δεν μπορεί να αποφευχθεί και στις δύο περιπτώσεις: όταν οι πρώην φίλοι επαινούνται και όταν επιπλήττονται. Δεν πρέπει να μιλάτε πολύ για τους πρώην άντρες σας. Όσο λιγότερο γνωρίζει ο σύντροφός σας, τόσο καλύτερα κοιμάται. Ζήστε το παρόν, όχι το παρελθόν.

 

Trending

© 2010-2021 - All rights reserved - NEOBLOGS.GR