Connect with us

LIFE

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που θέλουν οι άντρες αλλά δεν τα ζητούν…Θα το τολμούσες;

Published

on

επιθυμια,επιθυμια για εκδικηση,επιθυμια για φαγητο,επιθυμια αγγλικα,επιθυμια αποφθεγματα,επιθυμια για γλυκο,επιθυμια quotes,επιθυμια ετυμολογια,επιθυμια συνωνυμο,αντρες

Οι γυναίκες ξοδεύουν χρόνο μαθαίνοντας τι θέλουν και αναπτύσσοντας την αποφασιστικότητα να το ζητήσουν. Έτσι, μερικές φορές ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι πιο δύσκολο για τους άνδρες να μας πουν τι σκέφτονται . Ακριβώς επειδή δεν το γράφει, δεν σημαίνει ότι ο τύπος σας δεν περιμένει περισσότερα από εσάς…….. Σκεφτείτε αυτά τα 5 πράγματα που ο άνθρωπος σας θα λαχταρούσε χωρίς να το εκφράσετε:

# 1 κολακεία

Δεν αγαπάς όταν λαμβάνεις φιλοφρονήσεις; Λοιπόν, ο τύπος σας θέλει να ακούσει τους ίδιους τύπους πραγμάτων από εσάς! Η κοινωνία κάνει τους άντρες να αισθάνονται ότι πρέπει να ενεργούν δυνατοί και αυτοπεποίθηση, αλλά βαθιά είναι τα ίδια με όλους. Η αίσθηση ότι αναγνωρίζονται για τα επιτεύγματα και τα χαρακτηριστικά τους είναι μια σημαντική ώθηση στην αυτοεκτίμησή τους.

Μπορείτε να το σκεφτείτε σαν καθημερινή ρουτίνα. Προσπαθήστε να επισημάνετε 3 πράγματα την ημέρα που σας αρέσουν για τον άντρα σας και παρακολουθήστε την ανύψωση ενέργειας!

# 2 Αισθάνομαι χρήσιμος

Οι άντρες ευδοκιμούν με την αίσθηση της κυριότητας. Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι είναι καλοί στα πράγματα και ότι το βλέπουν άλλοι. Όταν ζητάτε από έναν άνδρα τη βοήθεια ή τη συμβουλή του, του λέτε ότι εμπιστεύεστε τη γνώμη του.

Οι άντρες θέλουν να λύσουν προβλήματα όποτε μπορούν. Αντί να τον αφήσετε στις δικές του συσκευές, πλησιάστε τον άντρα σας με συγκεκριμένα ζητήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Θα νιώσετε πιο κοντά σε χρόνο μηδέν.

# 3 Λαχτάρα

Οι άντρες θέλουν και πρέπει να αισθάνονται επιθυμητοί. Αυτό δεν περιορίζεται στη σεξοuαλική αλληλεπίδραση. Οι αγκαλιές και οι άλλες φιλικές πινελιές έχουν σημασία τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

Παρόλο που μπορεί να επισημάνετε ότι ο σύντροφός σας γνωρίζει ότι εκτιμάτε τα συγκεκριμένα πράγματα που κάνει για εσάς και τη σχέση σας, πρέπει επίσης να του δείξετε ότι απλά τον θέλετε και να τον ζητάτε λόγω του ποιος είναι.

# 4 Διαβεβαίωση

Οι διαδικασίες σκέψης των ανδρών είναι μερικές φορές απλούστερες από αυτές των γυναικών. Για παράδειγμα, οι άντρες πραγματικά θέλουν να μάθουν ότι σας ευχαριστούν. Γίνετε λοιπόν φιλελεύθεροι εκφράζοντας την ικανοποίησή σας στον άντρα σας με αυτά που λέει και κάνει.

Ακόμα κι αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο από αυτόν, μπορείτε να τον πείτε με έναν τρόπο που θα τον κάνει να αισθάνεται καθησυχασμένος, ώστε να είναι πιο παρακινημένος να παραδώσει. Προσπαθήστε να του πείτε πόσο αγαπάτε όταν λέει ή κάνει ορισμένα πράγματα, αντί να πείτε αυτό που θέλετε να κάνει.

Αυτή η μικρή αλλαγή θα δημιουργήσει μια πιο ζεστή δυναμική μεταξύ σας.

# 5 Υποστήριξη

Οι φίλοι σκέφτονται από την ομαδική εργασία. Θέλουν να γνωρίζουν ότι ανεξάρτητα από το τι είστε εκεί για αυτούς. Δείχνοντας στον άντρα σας ότι τον υποστηρίζετε θα τον βοηθήσει να αισθανθεί ασφαλής και θέλει να δεσμευτεί σε εσάς με βαθύτερους όρους.

Όταν παλεύει ή αποτυγχάνει, βλέποντας ότι εξακολουθείτε να τον θεωρείτε ισχυρό και ικανό θα του δώσει την αυτοπεποίθηση να προσπαθήσει ξανά. Οι επιτυχημένοι άνδρες υποστηρίζονται πάντα από έντονα υποστηρικτικές γυναίκες.

Βασικά, οι άντρες πρέπει να φαίνονται και να αναγνωριστούν. Όταν εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας για το ποιος είναι και ό, τι κάνει, ο άντρας σας θα ανθίσει μπροστά στα μάτια σας.

 

Trending

© 2010-2021 - All rights reserved - NEOBLOGS.GR