Αυτά είναι τα 3 πράγματα που θα σου δείξουν αν σε απατά-Τολμάς να τα μάθεις;

απιστια,απιστια και ψεματα,απιστια ονειροκριτησ,απιστια ψυχολογια,απιστια ασκητησ,απιστια δικηγορου,απιστια πκ,απιστια και τριτο προσωπο,απιστια σημαδια

Ποτέ μην ασχολείστε με παντρεμένους άντρες. Ανεξάρτητα από το πόσο εpωτευμένες μπορεί να είστε μαζί του, εάν ένας άντρας αποφασίσει να εξαπατήσει τη γυναίκα του, τότε αυτό μπορεί να υποδηλώνει ένα χειραγωγικό ή καταστροφικό μοτίβο συμπεριφοράς, στο οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε μέρος……

Εάν η ιδέα μιας υπόθεσης είναι δελεαστική για εσάς, προτού ξεκινήσετε πρώτα, προειδοποιήστε ότι τέτοιες σχέσεις δεν οδηγούν ποτέ σε κάτι καλό.

Όμως, εάν έχετε βρει μια υπόθεση χωρίς καν να το γνωρίζετε, εδώ είναι μερικά από τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι παντρεμένος άντρας που ψάχνει ερωμένη (για να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο μέλλον)

απιστια,απιστια και ψεματα,απιστια ονειροκριτησ,απιστια ψυχολογια,απιστια ασκητησ,απιστια δικηγορου,απιστια πκ,απιστια και τριτο προσωπο,απιστια σημαδια

# 1. Οι απατεώνες ξέρουν πώς να γοητεύσουν ένα κορίτσι.

Ξέρει πώς να είναι γοητευτικός και πώς να σας κάνει να ερωτευτείτε μαζί του. Θα σας πει όλα τα σωστά πράγματα, σας πείθοντας ότι τον χρειάζεστε, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος. Θα σας υποσχεθεί επίσης ότι θα αφήσει τη σύζυγό του μόλις αποκτήσει το θάρρος να το κάνει.

Η γνώμη μας

Εάν έχει αρκετό θάρρος να εξαπατήσει, πρέπει να είναι αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσει τη γυναίκα του και να πάρει διαζύγιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το γάμο. Έτσι, αν δεν θέλετε να παίξετε, δεν αξίζει τον χρόνο σας.

# 2. Οι παντρεμένοι άντρες αναζητούν πάντα μια εpωμένη.

Ένας παντρεμένος άντρας θέλει πάντα κάτι άλλο. Είναι σε συνεχή αναζήτηση της ευτυχίας. Έχουν τα πάντα στη ζωή και θέλουν ακόμα περισσότερα. Γι ‘αυτό, ακόμη και όταν έχουν μια υπέροχη οικογένεια, αλλάζουν ερωμένες κάθε μήνα. Δεν είναι ποτέ αρκετό για αυτούς.

Η γνώμη μας

Δεν είναι εντελώς δικό τους λάθος. Οι άνδρες προγραμματίζονται γενετικά για αναπαραγωγή, οπότε θα αναζητήσουν συντρόφους που ταιριάζουν στα πρότυπα τους, για να ικανοποιήσουν αυτές τις βιολογικές ανάγκες.

# 3. Οι απατεώνες θέλουν να ελέγχουν τις γυναίκες.

Ένας παντρεμένος άνδρας έχει συνήθως το δικαίωμα να περνά χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και άλλους ανθρώπους. Αλλά συχνά πιστεύει ότι η ερωμένη του δεν έχει το ίδιο δικαίωμα. Πιστεύει ότι πρέπει να είναι στο σπίτι να τον περιμένει με δαντελωτά εσώρουχα.

Η γνώμη μας

Εάν σας πληροί δώρα σε κάθε βήμα, μπορεί να έχει την ενσυνείδητη ή υποσυνείδητη εντύπωση ότι σας πληρώνει για σεχ. Ως εκ τούτου, θα περιμένει την υπακοή σας και τη διακριτική σας ευχέρεια.

 

Διαβάστε περισσότερα
Back to Top