Connect with us

LIFE

3 σούπερ αποτελεσματικά κόλπα για κρύψεις τις ατέλειες του προσώπου σου-Τι λες;

Published

on

ατελειες προσωπου,κρεμα για ατελειεσ προσωπου,κρεμα προσωπου ατελειες,vichy normaderm ατελειεσ προσωπου gel καθαρισμού & εξυγίανσης,vichy normaderm ατελειεσ προσωπου

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταφέρνουν ποτέ να εξαφανίσουν πλήρως τα κακά σημεία και τα σπυράκια τους Λοιπόν, εδώ είναι οι 3 καλύτερες συμβουλές για το πώς να τις ξεφορτωθούμε για πάντα. Υπάρχουν ημέρες που κυριολεκτικά θα κάναμε οτιδήποτε για να έχουμε καθαρό, φωτεινό δέρμα. Και όμως, το ίδιο πράγμα φαίνεται να……. συμβαίνει πάντα. Μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι, θα παρατηρήσετε ένα μικρό λευκό ή κόκκινο σημάδι που έχει μαγικά εμφανιστεί στο πρόσωπό σας μια νύχτα. Και σαν να μην είναι αρκετά κακό, φαίνεται να συμβαίνει πάντα τις μέρες που έχουμε μια σημαντική συνάντηση εργασίας ή ακόμα και μια ημερομηνία.

Έτσι, η μάχη αρχίζει να προσπαθεί να την κρύψει ή να την καλύψει. Αλλά προσέξτε, αυτό δεν είναι καθήκον που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Καθαρίστε το δέρμα σας για να αποτρέψετε την εξάπλωση των βακτηρίων
Πριν ξεκινήσετε να προσπαθείτε να αποκρύψετε ή να καλύψετε τα σημεία σας, είναι σημαντικό να καθαρίσετε σωστά την μολυσμένη περιοχή και να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ορισμένα τζελ καθαρισμού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό, καθώς και σε άλλα χρήσιμα προϊόντα που στεγνώστε την περιοχή και μειώστε τη φλεγμονή. Αυτά τα είδη θεραπειών και προϊόντων βοηθούν στο σχηματισμό ενός προστατευτικού στρώματος στο δέρμα σας και επίσης απομονώνουν το σημείο και τα βακτήρια από το περιβάλλον του.

Παρόλο που έχουμε μια άσχημη συνήθεια να πηδούμε κατευθείαν για να συμπιέζουμε ή να σκάβουμε τα σημεία μας, είναι σημαντικό να αντισταθούμε σε αυτόν τον πειρασμό ώστε να αποτρέψουμε την ανάπτυξη του σημείου και επίσης να αποτρέψουμε την εμφάνιση άλλων μη ελκυστικών ουλών και σημείων.

Επενδύστε σε κάποιο κατάλληλο, ειδικά σχεδιασμένο μακιγιάζ
Μόλις εμφανιστεί το σημείο, είναι δύσκολο να το καλύψετε αμέσως και έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ελαφρύτερα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν αυτά τα σημάδια, όπως ένα υγρό, μη φαγεογόνο θεμέλιο που έχει δοκιμαστεί δερματολογικά, είναι κατάλληλο για χρήση σε ατέλειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Αλλά αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να καλύψει τα σημεία σας, ήρθε η ώρα να βγείτε από τα μεγάλα όπλα: ένα πράσινο κονσίλερ. Το κρύο χρώμα δρα για να μειώσει την εμφάνιση της ερυθρότητας των κηλίδων σας και μόλις το εφαρμόσετε στην πληγείσα περιοχή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε έναν άλλο τύπο κονσίλερ στην κορυφή για να ταιριάζει με το κανονικό χρώμα του δέρματος σας και τόνος.

Αλλά να είστε προσεκτικοί, εάν τοποθετήσετε πάρα πολλά από αυτά τα είδη προϊόντων πάνω από ένα σημείο για να το δοκιμάσετε και να το κρύψετε, δεν μπορώ πραγματικά να καταλήξω να είναι πιο ορατό και αισθητό. Ακόμα χειρότερα, θα καταλήξετε να ασφυξήσετε το σημείο σας και αυτό δεν θα το βοηθήσει να εξαφανιστεί όσο πιο γρήγορα θέλετε.

Όσον αφορά την εφαρμογή αυτών των προϊόντων, μην χρησιμοποιείτε το δάχτυλό σας, αλλά μια μαλακή βούρτσα αντί για την οποία θα πρέπει στη συνέχεια να καθαρίσετε για να αποφύγετε την εξάπλωση των βακτηρίων.

Για να καλυφθεί καλά το σημείο σας για όλη την ημέρα, είναι σημαντικό να στερεώσετε αυτά τα προϊόντα στη θέση τους με μια διαφανή σκόνη. Με μια μεγαλύτερη βούρτσα, απλώστε ένα στρώμα αυτής της σκόνης στο πρόσωπό σας χωρίς να εστιάσετε απαραιτήτως στην πληγείσα περιοχή. Στην πραγματικότητα, είναι ίσως καλύτερο να δώσετε σε αυτήν την περιοχή μια ελαφριά επίστρωση. Επειδή η περιοχή είναι ήδη αρκετά στεγνή, η σκόνη θα το εντείνει μόνο.

Βελτιώστε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας
Αλλά για να αποφύγετε να προσπαθήσετε να καλύψετε τα σημεία σας, γιατί να μην εξετάσετε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για μια πιο προσαρμοσμένη στο δέρμα σας και γενικά πιο υγιή; Η πρώτη μας συμβουλή; Έχω nvest σε ορισμένα φυσικά προϊόντα όπως το λάδι jojoba που βοηθούν στην ενυδάτωση των περιοχών που επηρεάζονται από κηλίδες. Μόλις εφαρμόσετε αυτό το λάδι, θα συνεργαστεί με το δέρμα σας για την αποκατάσταση της υδρολιπιδικής στιβάδας. Το ίδιο ισχύει και για την αφαίρεση του μακιγιάζ σας, το οποίο δεν πρέπει να είναι προαιρετικό, αλλά υποχρεωτικό μέρος της βραδινής τελετής κάθε γυναίκας, και μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας φυτικά έλαια.

 

Trending